Frokostseminar fredag 15. november 2019

Arrangør: Holte Consulting og Holte Academy
Sted: Felix Konferansesenter (Aker Brygge)

 

  • 08:15:  Registrering og frokost
  • 08:45 -10:30:  Foredrag 
Arrangementet er gratis. Husk å registrere din påmelding.

TEMA: «Miljøet for enhver pris»

- Hvordan er det mulig at klima-og miljøhensyn kan lønne seg i byggebransjen og industrien?
 

Konferansier Peter Hareide ønsker velkommen til høstens Frokostseminar i regi av Holte Consulting og Holte Academy.  Det vil være utfordrende å besvare introduksjonsspørsmålet i løpet av et frokostseminar, men vi vil se nærmere på problemstillingen fra to ulike perspektiv, hvor begge aktører kan vise til dokumenterte resultater.

Vi får besøk av Lars Petter Bingh, miljørådgiver i Statsbygg, som svarer ut Statsbyggs miljøutfordring som en rollemodell i næringen. Med konkrete eksempler fra gjennomførte prosjekter tar han opp spørsmålene: Hva er godt nok, og hvor langt må man gå for å løse miljøhensynet?

Vi møter også Espen Gjerde, administrerende direktør i Joh. Johannson Kaffe AS. Joh. Johannson Kaffe as er aktuell med oppføring av det som skal bli verdens mest miljøvennlige kaffebrenneri, og fabrikken reises nå i Vestby. Materialvalg og løsninger i den nye fabrikken er valgt med hensyn til gjenvinning og miljø, og de tar sikte på å ha klimanøytral drift hvor selve produksjonen skjer med svært lav energibruk og minimale utslipp. Espen vil blant annet forklare fra et kommersielt perspektiv hvorfor de har valgt å gå langt forbi de forskriftsmessige minimumskravene til klima og miljø.

Målgruppe

Dette frokostseminaret passer for deg som er:

  • Offentlig eller privat byggherre
  • Eiendomsutvikler/-forvalter
  • Rådgiver
  • Entreprenør
  • Interessert i klima og miljø innen byggebransje og industri

Peter Wahl Hareide er sivilingeniør innen bygg og miljøteknikk fra NTNU. Han jobber i dag som seniorkonsulent i Holte Consulting, og er nå aktuell med en nyoppstartet avdeling i Ålesund. Han har erfaring fra byggebransjen som rådgiver og prosjektleder for både offentlige og private byggherrer.
Peter Wahl Hareide

Senior konsulent, Holte Consulting

Lars Petter Bingh er sivilingeniør fra NTNU i energi og miljø og industriell økologi. Han jobber som miljørådgiver i byggherreavdelingen i Statsbygg. Sentrale arbeidsfelt er utvikling og implementering av miljøstrategi for byggeprosjektene, Statsbyggs kravsett til miljø i byggeprosjekter og innsamling og formidling av miljøresultater for byggeprosjektene. Han har erfaring fra regulering av industri i Miljødirektoratet.
Lars Petter Bingh

Miljørådgiver, Statsbygg

Espen Gjerde har lang fartstid fra mat- og drikkenæringen, først Tine, deretter ulike lederoppgaver i Asko og Norgesgruppen. Før han kom inn i norsk kaffebransje i 2011, var han administrerende direktør i Meny.
Espen Gjerde

Adm.dir. i Joh. Johannson Kaffe AS

PRAKTISK INFORMASJON

TID
Fredag 15. november 2019
Klokken 08:15-10:30


Vi inviterer til frokost og registrering fra klokken 08:15, men gjør oppmerksom på at første foredrag starter klokken 08:45.

STED
Arrangementet holdes på Felix Konferansesenter, Aker Brygge
Adresse: Bryggetorget 3, 0250 Oslo​​​​​​

MERK
Deltagelse på vårt Frokostseminar er kostnadsfritt, men påmeldte som ikke møter eller avbestiller innen tidsfristen, 14.11 – dagen før arrangementet, vil bli fakturert med NOK 500,-. (Avmelding kan skje til og med dagen før Frokostseminaret).

Avmelding kan sendes til post@holtecademy.no

Våre kurs og tjenester

Holte Academy og Holte Consulting er heleid av H2INK AS, tidligere Holte Group AS. H2INK AS er eid av medarbeidere i datterselskapene Holte Consulting og Holte Academy

Holte Consulting jobber med landets største offentlige og private organisasjoner, hovedsakelig i prosjekter innenfor IT, telekom, energi, bygg, anlegg og eiendom. Vi er en ledende leverandør av tjenester innenfor prosjektrådgivning og operativ prosjektledelse og har lang erfaring med å bistå i markedets mest krevende prosjektutfordringer. Ved å kombinere prosjektfaglig kompetanse med teknologisk forståelse og operativ erfaring bidrar vi til vellykkede prosjekter for kunden. Tjenestene tilpasses etter kundens faktiske behov. 
Se våre tjenester

Holte Academy har lang erfaring som kompetansepartner for individer og små og store virksomheter. Vi arrangerer åpne kurs og sertifiseringer innen prosjektfaget, bedriftsinterne kurs og opplæringsprogrammer, samt workshops, foredrag og frokostmøter. Våre kurs er av høy kvalitet og vi har svært lojale kunder. Våre kunder har unike utfordringer og vi skreddersyr tilpasset opplæring med utgangspunkt i deres behov eller utfordringer. Stadig flere ser behov for å lage en prosjektmodell som passer deres bransje og hverdag. Vi bistår gjerne i dette tilpasningsarbeidet uavhengig av bransje, prosjektkunnskap, metodikk og rammeverk. Vår ambisjon er å være en aktiv støttespiller slik at du og din virksomhet lykkes med prosjektene!
Se vår KURSKALENDER
 


Det er ikke alltid enkelt å se forskjell på ulike virksomheter, for på overflaten ser de fleste ganske like ut. Likevel er det noen områder der vi skiller oss ut. Så, om du har lyst til å være en av få som får ansvar fra dag én, eller kanskje en av få som får tilgang til kompetanseutvikling gjennom vår egen kursvirksomhet, så kan vi være et godt valg.
Kontakt oss
Vi søker prosjektledere innenfor både bygg, anlegg og eiendom, og IT 

HOLTE CONSULTING

Les mer

En prosjektsertifisering gir deg et internasjonalt anerkjent bevis på at du har oppdatert prosjektkompetanse. Ved å ta en sertifisering får du trygghet om at du har oppdatert prosjektfaglig kunnskap og blir tryggere i prosjektrollen. Vi tilbyr blant annet sertifiseringer innen prosjektledelse, programledelse, porteføljeledelse og gevinstrealisering.
SERTIFISERINGSKURS INNEN PROSJEKTFAGET
 

Dyktige kursholdere og svært fornøyde deltakere 
Les mer om vårt tilbud

4.-8. november arrangerer vi Prosjektuka for 7. gang og tilbyr 10 dagskurs innen prosjektfaget i løpet av 1 uke. Få byggeklossene du trenger for å sikre at du står stødigere i egne prosjekter, opplev økt mestring, og bidra til både din egen og virksomhetens konkurransekraft. Kurs for nybegynner og erfaren. Delta på ett eller flere kurs.  LES MER HER
PROSJEKTUKA
Velg blant 10 intensive dagskurs
 

4.-8. NOVEMBER 2019
Les mer om kursprogrammet her

Kom til oss og hold til ditt møte, seminar, workshop eller kurs! Vi har flotte kursfasiliteter og bistår gjerne også med fasilitering eller koordinering ved behov. 

SJEKK TILGJENGELIGHET OG SEND FORESPØRSEL
FLOTTE KURS- OG MØTELOKALER TIL LEIE

Ta med kurset eller workshopen din hit til oss
 

Av og til trengs en ekstern møterleder eller fasilitator.
Våre kursholdere er erfarne i denne rollen og kan bidra med å etablere trygge rammer, effektiv flyt, fremdrift og resultater. Vi hjelper deg med smartere og mer effektive prosesser.

TA KONTAKT MED OSS
WORKSHOPS OG FASILITERING
 

Vi hjelper med fasilitering av effektive workshops - Les om våre workshops i Gevinstrealisering 
 

Av og til kan det være nyttig å få hjelp av en ekstern støttespiller som ser på teamet uten ifra og kan bringe inn nye perspektiver. Vi har lang erfaring med utvikling av team og bistår gjerne med gode verktøy og metoder i teamutviklingsprosessen.
 
TEAMUTVIKLING

Vi hjelper med å videreutvikle potensialet og gjør teamet sterkere sammen
 Les mer her

Følg oss

Holte Academy AS © . All Rights Reserved.
Kontakt oss: +47 459 50 300 - post@holteacademy.no