Bli kjent med PRINCE2®

Få en smakebit av vårt PRINCE2® e-læringskurs

Få tilgang

PRINCE2® - bli en dyktigere prosjektleder med markedets ledende prosjektmetode

 
PRINCE2® en strukturert prosjektledelsesmetode basert på erfaringer fra tusenvis av prosjekter. PRINCE2® er i dag ansett som den ledende prosjektmetoden i markedet. Metoden kan skreddersys og tilpasses alle typer prosjekter. Og best av alt, metoden er enkel å lære!

Etterspørselen etter dyktige prosjektledere er stor. Mange velger derfor å utvikle egne ferdigheter med en PRINCE2®-sertifisering.
Lurer du på om en PRINCE2®-sertifisering er noe for deg? Da anbefaler vi deg å ta en titt på vårt e-læringskurs.  

Bli trygg i prosjektlederrollen

Lær deg beste praksis innen prosjektstyring. Bli kjent med hvordan du gjennomfører prosjekter, steg for steg. 

Bedre prestasjoner

Oppnå bedre prosjektleveranser, prestasjoner og resultater.

Dokumenterte ferdigheter

Øk dine karrieremuligheter med en internasjonalt anerkjent sertifisering innen prosjektstyring.

Informasjon om vårt PRINCE2® e-læringskurs

 • Vi tilbyr et 100 % norsk PRINCE2® Foundation e-læringskurs. Norsk kurs og eksamen.
   
 • E-læringskurset gir deg fleksibilitet til å lære når det passer for deg.
   
 • Du har tilgang til kurset i 12 måneder, og kan starte og stoppe moduler og gjennomføre kurset i det tempo som passer for deg.
   
 • Online sertifiserings-eksamen er inkludert i prisen. Denne er tilgjendelig i 12 måneder. Du melder deg opp til denne når du er klar.
   
 • E-læringskurset  er utviklet av våre dyktige PRINCE2®-kursholdere som har gjennomført flere hundre PRINCE2®-klasseromskurs. De har satt sammen dette e-læringskurset for å hjelpe deg i mål med sertifiseringen. I e-læringskurset gjennomgås metoden på en effektiv, strukturert og lettfattelig måte.

Få en smakebit av PRINCE2® e-læringskurset nå

Om Holte Academy


Holte Academy har lang erfaring som kompetansepartner for ansatte i små og store virksomheter. Vi tilbyr åpne kurs og sertifiseringer innen prosjektfaget, e-læringskurs, bedriftsinterne kurs og opplæringsprogrammer, samt workshops, foredrag og frokostmøter.

Vi skaper gode læringsopplevelser gjennom engasjerende, relevante og nyttige kurs.Våre kursholdere er blant Norges beste og mottar svært gode tilbakemeldinger fra våre kursdeltakere. I løpet av ett år er flere tusen deltakere på kurs oss hos.

 

Holte Academy er akkreditert opplæringspartner for PRINCE2®. 

PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved. The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.